Secret
| welcome to my Blog | Follow ? | Go back home ? |

"




Si GREYSON CHANCE
Saturday, November 12, 2011 , Saturday, November 12, 2011 , 0 comments
 hey guys. eheh. post untuk kali ni pasal si budak kecik GREYSON CHANCE t semalam dah berlasungnya AIM KE-18. okay, so, daripada aku tengok iklan lepas lepas pasal si kecik GREYSON CHANCE dengan NAJWA LATEP nak buat show, for sure lah ramai gila babeng nak tengok.
:D aku tak pelik lah kalau lepas ni populariti si JUSTIN BIBIR tu dah menurun sikit. (jangan marah fans JB)
al-maklumlah, ramai kut yang update status diaorang kat dalam fb aku, semua pasal si kecik tu. eheh.
wahhh. meletop kau budak kecik. muka kau pun iras iras si JB sikit ;p
okay. sebagai nak buat penutup post aku ni, nah lah gambar dia untuk korang korang yang menggila dengan GREYSON CHANCE tu.
comel kan? ;p





Older >> | Newer >>